Tarvitsevatko rajapintanne päivitystä?

Vai oletteko juuri saaneet rajapintanne valmiiksi? Vai oletteko suunnittelemassa seuraavaa päivityskierrosta arkkitehtuuriinne tai tietomalleihinne? Codefoxin API Checkup on kuin luotu teille!

Codefox

Mikä on rajapintojenne nykytilanne?

Olemme suunnittelemassa rajapintoja

Jos rajapintanne ovat vasta suunnittelupöydällä, on hyvä noudattaa hyväksi havaittuja periaatteita ja käytäntöjä heti alusta asti. Codefoxin kokemus rajapintasuunnittelusta ohjaa heti alusta asti oikeaan suuntaan.

Lue lisää

Olemme juuri julkaisseet rajapintamme

Rajapintanne ovat juuri julkaistuja, ja mietitte mitä seuraavaksi. Rajapintojen jatkokehitys- ja versiointisuunnitelmat kuuluvat palveluumme, ja varmistamme että tietoturva on rajapinnassanne huipputasolla

Lue lisää

Olemme päivittämässä rajapintojamme

Olivatpa rajapintanne päivityksen tarpeessa, tai aiotte modernisoida rajapintojanne tai niiden arkkitehtuuria, API Checkup sisältää hyviä käytännön huomioita rajapintapäivityksen sujuvuuden varmistamiseksi

Lue lisää
Codefox Logo

Ota yhteyttä Codefoxiin

Uusi API Checkup -palvelu varmistaa rajapintojenne toimivuuden, tietoturvan ja skaalautuvuuden sekä tarjoaa hyvät askelmerkit jatkokehitykselle

 

Uusien rajapintojen suunnittelu

Uusien rajapintojen suunnittelu

REST vai GraphQL? Kursoripohjainen vai sivupohjainen sivutus? Uuden rajapinnan suunnittelussa on niin paljon vaihtoehtoja, joissa on kaikissa hyviä ja huonoja puolia, että voi olla vaikeaa löytää sopivaa yhdistelmää. Vuosien integraatio- ja rajapintasuunnittelukokemus on auttanut näkemään toimivat yhdistelmät ja suosittelemaan tiettyjä toimintatapoja, jotta rajapinnassa ei käytön kasvaessa tule kehitystä blokkaavia tekijöitä vastaan, vaan rajapintoja saadaan skaalattua nyt ja jatkossakin.

Kysy lisää

 

Uuden rajapinnan tarkistus

Uuden rajapinnan tarkistus

Olette juuri julkaisseet ensimmäisen version rajapinnastanne? Mahtavaa! Valitettavasti mikä tahansa rajapinta tarvitsee jatkuvaa ylläpitoa ja kehitystä, ja muutoksia onkin tärkeää tehdä nykyiset käyttäjät huomioiden. Miten päästään dynaamiseen versiointiin, automatisoituun canary-testaukseen, blue/green-julkaisuihin? Codefox auttaa!

Kysy lisää

 

Rajapintojen päivittäminen

Rajapintojen päivittäminen

Olemassa olevat rajapintanne ovat toimineet hyvin, mutta käyttäjiltä on tullut uusia toiveita tai käyttötapauksia, tai haluatte modernisoida taustajärjestelmiänne? Usein pienet päivitykset eivät mahdollista koko arkkitehtuurin uudelleenrakentamista, jolloin voi olla aika harkita kokonaispäivitystä. Jos tämä tuntuu liian ison palan haukkaamiselta, ottakaa yhteyttä Codefoxiin niin katsotaan miten päivitykset saisi tehtyä taaksepäin yhteensopivasti mutta modernein työkaluin ja periaattein!

Kysy lisää

 

Kysy lisää