Referenssit

Flashnode
Liquido Ventures
Pinkkiheidi
Traitspotter
Heidi Parkkinen, Pinkkiheidi
9.0

Halusimme siirtää nimipalvelimemme ja sähköpostimme uudelle palveluntarjoajalle mahdollisimman saumattomasti, ja Codefoxin kanssa päädyimme ottamaan Google Workspacen käyttöön. Samalla ratkesi myös verkkokaupan sähköpostin ongelma, kun asiakaspalvelun sähköpostit tulevatkin nyt Google Groupsin kautta useammalle kuin yhdelle ihmiselle. Siirron suunnittelu ja toteutus menivät sujuvasti ja ammattitaitoisesti ilman katkoja sähköposteihin tai verkkokauppaan. Siirron jälkeen saimme vielä perehdytyksen uusien järjestelmien käyttöön käytännönläheisesti selitettynä.

Heidi Parkkinen, Pinkkiheidi
Jussi Muurikainen, Liquido Ventures
9.0

Liquido.vc on yksi Codefoxin yhteistyökumppaneista, ja täten pystyy tarjoamaan Codefoxin palveluita joustavasti omille portfolioyrityksilleen. Liquido.vc auttaa suomalaisia startuppeja pre-seed ja seed -vaiheissa hyvin selektiivisesti ja kokonaisvaltaisesti, toimien yritysten perustajien rinnalla co-founderin roolissa. Liquido.vc auttaa myös yhtiöitä rahoituksen eri muotojen käytön optimoinnissa, advisory- ja hallituskokoonpanojen muodostamisessa, etsien oikeat tekijät yrityksen tarpeet huomioiden. Liquido ei halua suosittelupalkkioita tai kickbackeja omilta kumppaneiltaan: emme halua suositella palveluntarjoajia sen perusteella keneltä saadaan suurin liidipalkkio. Lähdemme sen sijaan mielummin osakkaaksi yrityksiin, jotka pystyvät tarjoamaan aitoa hyötyä sekä meille että portfolioyrityksillemme. Codefox tarjoaa Liquidon portfolioyrityksille esimerkiksi Checkup-palveluita ennen rahoituskierroksen alkua, jotta sijoittajille saadaan puolueeton arvio yrityksen teknologiavalinnoista, tulevaisuuden kehityssuunnitelmista sekä teknologiaresurssien tarpeista. Codefox voi myös toimia osa-aikaisena teknologiajohtajana kasvun alussa, kunnes tarve kokoaikaiselle CTO:lle on inhouse-resurssina välttämätön.

Jussi Muurikainen, Liquido Ventures
Ville Viljanmaa, Flashnode
9.7

Aleksi on toiminut yrityksemme CTO:na loppuvuodesta 2019. Hänellä on ollut siitä asti kokonaisvastuu yrityksemme teknisen puolen kehittämisestä ja johtamisesta. Aleksilla on erittäin laaja osaaminen teknisen puolen suunnittelusta, toimeenpanosta ja ylläpidosta sekä teknisen tiimin johtamisesta ja esimiestyöstä. Hän ei kuitenkaan katso asioita pelkästään tekniseltä puolelta vaan osaa ottaa huomioon yrityksen liiketoiminnallisen tilanteen ja suhteuttaa tekniset kehitystoimet sopimaan olemassa oleviin resursseihin. Parasta kaupalliselle toimarille Aleksin kanssa toimimisessa on ollut se, että hän pystyy selittämään tekniset asiat ja suunnitelmat auki myös ei-tekniselle henkilölle, niin sisäisesti kuin tarvittaessa myös asiakkaille.

Ville Viljanmaa, Flashnode
Jani Karhunen, Traitspotter
9.0

Codefox auttoi hahmottamaan Traitspotterin teknisiä vaatimuksia ja ensimmäisen version tuotannon mittakaavaa ja tarvittavia osaamisalueita ja teknologioita. Näiden jälkeen pääsimme keskustelemaan sijoittajien kanssa konkreettisemmin ja luomaan tarkemman roadmapin ohjelman rakentamiselle. Codefox myös toteutti ohjelman Proof of Concept -version, jolla saimme validoitua asiakastarpeen ja ohjelman toiminnan. Yhteistyö Codefoxin kanssa oli joustavaa ja ammattitaitoista.

Jani Karhunen, Traitspotter
0
CTO-asiakkuutta
0
projektitoteutusta
0
asiakastyytyväisyyspalautteiden keskiarvo
Vanha lankapuhelin

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat Codefoxin mukaan yritykseesi, ota rohkeasti yhteyttä!