Mikä on Codefox?

logo-text-vertical-transparent-1000px

Codefox on Suomessa vuonna 2022 perustettu täysin tulorahoitteinen yritys.

Tärkein tehtävämme on täyttää yrityskentässä olevaa aukkoa ulkoisten teknologiajohtamispalveluiden (CTO) osalta.

Tähän asti kyseisiä palveluita on saanut kotimaassamme vain ohjelmistokehityssopimuksen osana ja se on se asia minkä me halusimme muuttaa. Me olemme se ketterä täsmäkumppani jota monet ovat aiemmin etsineet löytämättä.

Ulkomailla vastaavia palveluita on tarjottu menestyksekkäästi jo jonkin aikaa. Koska kyse on johtoryhmätason tehtävistä, täytyi kotimaisille markkinoille saada suomalainen vaihtoehto ja sen nimi on Codefox.

Kokemuksemme ja ammattitaitomme myötä autamme yrityksiä myös toiminnan skaalauksessa kaikissa tilanteissa ja vaiheissa, ihan sieltä nollasta alkaen.

Toimijana olemme täysin puolueettomia, mutta verkostoistamme löytyy merkittäviä palveluntarjoajia mm. digimarkkinointiin, verkkokauppoihin, ohjelmistokehitykseen ja -testaukseen.

Luottamus on meille sydämenasia ja se heijastuu kaikessa mitä teemme. Monen yrityksen kanssa toimiessamme on selvää, että joitakin käytäntöjä ja malleja sovelletaan, mutta salassapidettävät asiat eivät ole vaarassa levitä missään tilanteessa. Perussopimuksistamme löytyy salassapitolausekkeet ja toiminnallamme on vastuuvakuutus. Toukokuussa 2023 yritys sai myös Luotettava Kumppani -hyväksynnän.

Codefoxin pääomistaja on Aleksi Kallio. Lukemattomia yrityksiä liikkeelle ja vauhtiin siivittänyt Liquido Ventures Oy toimittaa pienosakkaan virkaa tässä rautaisen ammattimaisessa kokonaisuudessamme.

 
kelly-sikkema-4le7k9XVYjE-unsplash (1)