Henkilöt

Aleksi Kallio

Aleksi Kallio

Toimitusjohtaja

| |

Tiedättekö mikä yhdistää sanoja backend-devaaja, frontend-devaaja, mobiilidevaaja, QA-arkkitehti, pilviarkkitehti, järjestelmäarkkitehti, sysops, devops-automaatiot, tietokanta-admin, Windows-admin , Linux-admin, lähiverkon rakentaja, sovellusarkkitehti, yrittäjä, toimitusjohtaja, team lead, teknologiajohtaja?

Vastaus on Aleksi Kallio, mies Codefoxin takana.

Viimeisin työelämän etappi ennen nykyiselle yrittäjän polulle astumista oli ohjelmistokehitysyritys Flashnode Oy. Siellä vierähtäneiden kuuden vuoden aikana hän ehti edetä devaajasta (ohjelmistokehittäjä) team leadiksi ja siitä edelleen aina teknologiapäälliköksi asti. Verkkokaupoista kokemusta on tähän päivään mennessä ehtinyt karttua peräti 14 vuoden verran.

Generalistiluonteena itseään pitävän Aleksin kyvyt nousevat omalle tasolleen on kun kaupalliset toiveet, vaatimukset ja pyynnöt pitää kääntää tekniikan ymmärtämiksi asioiksi tai toisin päin. Hänellä on myös kyky toimia selkeänä ja ymmärrettävänä tulkkina devaajien ja muiden välillä.

Teknologian käyttäminen ongelmien ratkaisuun on jo tutuksi tullut toimintatapa. Ensin täytyy kuitenkin varmistua, että ongelma on määritelty oikein, kokonaiskuvaa unohtamatta. Tämä johtaa usein siihen, että parhaat ratkaisut löytyvätkin juuri prosessimuutoksista, tietorakenteista tai tietoarkkitehtuurista. Tästä poikkeuksellisesta oivalluskyvystä Codefoxin asiakkaat saavatkin nyt nauttia Codefoxin kautta.

Vapaa-ajalla tämä, ystävien Alluksi kutsuma, kävelevä tietopankki viihtyy mielellään perheensä parissa ja puikahtaapa hän silloin tällöin kalastuksenkin pariin kun rentoutuminen on päällimmäisenä mielessä. Olisi ehkä jopa hieman outoa mikäli myös nykyteknologialla ei olisi jonkinlaista roolia työn ulkopuolellakin. Siksipä myös sähköautot, erilaiset älykodin ratkaisut sekä muu “nörttisälä” kuuluvat arkeen lähtemättömällä tavalla.

 
pawel-czerwinski--0xCCPIbl3M-unsplash (1)

Ota yhteyttä!

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat Codefoxin mukaan yritykseesi, ota rohkeasti yhteyttä!